Domare till 08-Open, 13-14 april 2019

Skapa nytt ämne   Svara på ämnet

Gå ner

Domare till 08-Open, 13-14 april 2019 Empty Domare till 08-Open, 13-14 april 2019

Inlägg av magnusf i sön mar 17 2019, 11:22

Hej!

Jag pratade med Janne S. och fick hans vänliga tillåtelse att lägga upp en förfrågan hos er i Göteborg!

Saken är den att huvuddomare Jonas och jag söker domare till 08-Open 2019, 13-14 april i Stockholm/Solna.

Var du med och dömde förra året eller om du valde att stå kvar på domarlistan så har du fått ett mail, om du INTE fått ett mail och är intresserad av att vara med och döma är detta inlägget för dig!

* Har du dömt tidigare, antingen på 08 eller på andra liknande tävlingar (C4, Art in Miniature osv) så hör av dig till mig, ange gärna vilka klasser du känner att du vill döma i (det räcker om du talar om förebilder och skalor) samt om du har någon kollega du gärna dömer med.

* Har du varit domarlärling tidigare så känn efter själv om du vill vara lärling igen eller om du känner att du vill steppa upp ett pinnhål och döma, vi ser då till att du får gå med någon av våra gamla rävar i branschen Smile !

* Vill du prova på att döma så får du gärna gå som domarlärling, du får då ansluta till ett domarpar där din huvuduppgift blir att se och lära! Ett suveränt sätt att både som modellbyggare förstå vad domarna tittar efter i en bedömning och ett första steg mot att bli domare själv!

Domarmöte (föredömligt kort) hålls efter lunch på lördagen (exakt tid mailas ut i god tid tillsammans med domaranvisningar), bedömning sker sedan på lördag eftermiddag med målet att vara klara allra senast vid 17-tiden. Målsättningen är också att vi ska vara så många domare så att inget domarpar ska behöva döma mer än två klasser. Vi vet också rätt väl vilka klasser som brukar kännas mastiga så vi försöker dela upp jobbet någorlunda rättvist.

Enklaste sättet att kontakta mig är att nyttja mailfunktionen i min profil till vänster om inlägget, skulle inte detta funka så lägg ett inlägg i tråden nedan så kontaktar jag dig!

Hälsningar

Magnus Fridsell
Biträdande huvuddomare, 08-Open 2019

magnusf


Till överst på sidan Gå ner

Domare till 08-Open, 13-14 april 2019 Empty Sv: Domare till 08-Open, 13-14 april 2019

Inlägg av magnusf i tis mar 26 2019, 09:03

Hej igen vänner!

Jag pushar den här! Vi har fått bra respons på utskicket men det är fortfarande en hel del som inte svarat - har du fått en förfrågan så hör av dig till mig!

Har du INTE fått en förfrågan i din mail men känner att du vill och kan vara med och döma i någon roll (se mailet ovan) så hör av dig! Både för att vi behöver fler domare i år och för att vi vill trygga återväxten i domarkåren inför framtiden.

Hälsningar

Magnus

magnusf


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


Skapa nytt ämne   Svara på ämnet
 
Behörigheter i detta forum:
Du kan svara på inlägg i det här forumet