IPMS Göteborg
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Evergreen styren till bra priser!

Gå ner

Evergreen styren till bra priser! Empty Evergreen styren till bra priser!

Inlägg av kasoe tor apr 14 2016, 11:16

Evergreen styren till bra priser! 578-3102693-shopw-d7e083

Hej från Habo Hobby (via Anders alias kasoe)! Det var ett tag sedan vi hördes av här, en hög svansföring och ambition 2011 men det hände mycket ett tag och detta forum föll i glömska, ber om ursäkt för det... Habo Hobby är i full gång och mår bättre än någonsin, se mer nedan.

Vi har tänkt presentera oss här på forumet med lite "reklam". Vårt sortiment inom plast är ett ganska ordinärt sortiment men vi har mycket mer än plast i soritmentet! Det finns några delar som vi tror kan vara av lite extra intresse och vi tänkte presentera vad ni kan hitta hos oss här.

Först ut är Evergreen styren där vi har ett bra lager med profiler och ark. Dessutom, om du registrerar dig som kund i vår nätbutik och ser till att du är inloggad så kommer priserna justeras till det bättre... (orsaken till varför dessa priser inte ligger offentligt är utom vår kontroll men det finns en...)

Vi säljer massor med Evergreen till modelltågsentusiaster, troligen en hel del även till plastbyggare men vi hoppas detta ska vara intressant för många fler. Missa inte att kika runt lite bland allt annat i vårt sortiment...

Hälsar,
Anders & Peter, Habo Hobby (genom kasoe)

PS: Inom kort kommer vi påbörja en ombyggnad i vår butik som kommer ge oss en ännu bättre plastavdelning som vi kommer fylla upp med allt vi redan har men också med några nya märken som vi ännu inte riktigt hunnit med att arbeta in. Häng med oss på Facebook och Instagram för mer löpande info...

kasoe


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan

- Liknande ämnen

 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet